‘Ik houd van lekker eten en de borrel vind ik het leukste moment van de dag. Als mensen bij mij kwamen borrelen – voordat ik de Borrelbox had opgezet – pakte ik dan ook altijd groots uit. Alleen moest ik dan de hele stad door om de perfecte borrel bij elkaar te zoeken. Of ik stond uren in de keuken. Dat vind ik leuk, maar natuurlijk denkt lang niet iedereen daar hetzelfde over. Dus als ik bij anderen ging borrelen, herkende ik nogal eens dezelfde Albert Heijn kaasjes, chips en Melba toastjes. Dat vond ik jammer. Zo is het idee geboren: anderen blij maken met mijn liefde voor de borrel. Een borrel zonder gedoe, alsof je een kadootje krijgt.’

‘De Borrelbox is volledig homemade, op de kaasjes en vleeswaren (die je er bij kunt bestellen) na en wordt geleverd als doos vol verrassingen. Ik sta eigenlijk continu in de keuken en het leukste vind ik dan om nieuwe borrelhapjes te verzinnen en uit te proberen. Door continu te blijven vernieuwen kan ik klanten iedere keer weer verrassen met een andere borrel. Met borrelhapjes die je alleen bij de Borrelbox krijgt.’

‘De Borrelbox maak ik zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Voor een feestje of avondje met vrienden thuis. Of als perfecte ondersteuning voor een vergadering, teamdag of gezellige borrel met collega’s.’ 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *