Hoe werkt het?

Nadat je één van onze locaties hebt geboekt, en wij op de hoogte zijn van alle ontbijt/lunch/diner/borrel-wensen, is de ruimte de hele dag van jou. Je wordt ontvangen door de locatie-host. Zij geeft je de sleutel, en voorziet je van de nodige informatie. Ze legt je uit hoe de beamer werkt, hoe laat de traiteur de lunch komt afleveren, en waar de drankjes staan. Pas wanneer iedereen zich thuis voelt, gaat ze ervandoor.

Locatie hosts

Afhankelijk van de grootte van de groep en de aard van de meeting, overleggen we: is er wel of geen service nodig gedurende de dag? In het geval van optie één blijft de host aanwezig. Ze zal zich over de techniek ontfermen, serveert de lunch, maakt koffie en zorgt ervoor dat het jullie nergens aan ontbreekt. Maar ook wanneer je voor de laatste optie gaat, staat de host paraat. Mocht je rond het middaguur ineens tóch drie flessen champagne en een laagjestaart nodig hebben: bel gerust.

Wie zijn wij?

OUT & ABOUT werd in 2011 opgericht door Iris van Hussen. Ze begon met het verhuren ‘De Falckstudio’ in het centrum van Amsterdam. Dat bleek nogal succesvol. Fijn natuurlijk. Het enige probleem: Iris en haar man woonden in deze studio. Het betekende dat ze soms dagen aaneen hun huis niet in konden omdat het was verhuurd. Tikje onhandig, maar Iris begreep: er is behoefte aan mooie brainstormruimtes in de stad. Ze diende haar ontslag in bij het agentschap waarvoor ze werkte, en sprong op de fiets: op zoek naar locatie-eigenaren met verhuurplannen.

Met resultaat. De acht OUT & ABOUT-locaties zijn ontzettend populair. Logisch. Iris, lachend: “Zo’n vergaderzaaltje met tl-licht en een systeemplafond in een Van der Valk-hotel inspireert nu eenmaal niet zo.” Wat meehelpt: de goed verzorgde lunches en andere heerlijkheden die op elke locatie worden aangeboden.

Elke locatie heeft iets verrassends. “In ‘de Veemvloer’ hangt een schommel, en Studio WP beschikt over een indrukwekkende verzameling kunstboeken.” Een ruimte moet triggeren, legt Iris uit. Zo kom je op ideeën die je in die vergaderzaal of de bedrijfskantine nooit had bedacht. Of je legt spontaan een ruzie bij. “Ik had laatst een locatie verhuurd aan twee managers die met ruzie binnenkwamen. Na een uur of twee liepen ze samen lachend naar buiten.”

Wij werken graag voor vaste klanten als Nike, VPRO, Converse, DNB, Heineken, Abn Amro, Booking.com, Kempen Capital Management, McKinsey, Stedelijk Museum, FrieslandCampina, Philips, Gemeente Amsterdam, Renault Nederland, Liberty Global, Dyson, Wrangler, Funda, Wetransfer, Adidas, Stop Aids Now, Marqt, Douwe Egberts, World Press Photo, Zwitserleven en Canon.

outandabout_white
  • en