De beste ideeën ontstaan in een inspirerende omgeving. Daar zijn wij van overtuigd. En wij niet alleen. In zeer korte tijd is OUT AND ABOUT uitgegroeid tot het meest toonaangevende locatiebureau in Amsterdam.

OUT AND ABOUT verhuurt aan bedrijven met behoefte aan originele meetingruimtes, maar heeft ook prachtige locaties beschikbaar voor televisieproducties (check: VPRO Boeken en Buitenhof) en photoshoots. Ons portfolio bestaat uit een interessante mix van locaties in Amsterdam, net erbuiten en zelfs op het water. Wij weten waar jullie die belangrijke brainstormsessie moeten houden, of waar die workshop en presentatie pas écht goed uit de verf komen.

Oprichter Iris van Hussen begon in 2008 met slechts één locatie: ‘de Falckstudio’, in het centrum van Amsterdam. Dit pand fungeerde alleen niet enkel als meetingruimte voor bedrijven; Iris woonde er ook. Het bleek te werken: zo’n huiselijke omgeving aanbieden als vergaderlocatie. Toen het wel erg druk werd in Iris’ huis, besloot ze haar bedrijf uit te breiden. Sindsdien zoekt ze de perfecte locatie bij iedere aanvraag. En regelt ze (samen met haar team) alles eromheen: van catering tot niet-aflatende wifi, en van fotograaf ter plaatse tot alwetende superhosts.

Wij werken graag voor onze uiteenlopende klanten als Nike, VPRO, Converse, DNB, Heineken, Abn Amro, Booking.com,
Kempen Capital Management, McKinsey, Stedelijk Museum, FrieslandCampina, Philips, Gemeente Amsterdam,
Renault Nederland, Albert Heijn, IceMobile, Liberty Global, Dyson, CZAR, Funda, Wetransfer, het Rijksmuseum,
Pernod Ricard, Adidas, Stop Aids Now, Marqt, Douwe Egberts, World Press Photo, Zwitserleven en Canon.

outandabout_white
  • en